Digital Kids Cluj a dat startul înscrierilor pentru cursurile de vară 2019

Digital Kids Cluj, proiect dezvoltat de către Simplon România, a dat startul înscrierilor pentru cursurile de vară, ediția 2019. Cursurile se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, din Cluj-Napoca.

Timp de 10 săptămâni, se vor desfășura cursuri pe următoarele tematici: Artificial Intelligence for kids, Web Wizard, Electronics for kids, Robo FunTech, Dj & Music Production, Multimedia & Vlogging, Blogging, Design Your Idea, Algorithmic Games, Animate Games in Unity. Un curs durează 5 zile, de luni până vineri, iar fiecare săptămână e dedicată unui nou subiect.

Prin intermediul acestor cursuri copiii vor putea asimila într-un mod interactiv noțiuni de bază în programare, robotică, electronică și inteligență artificială, și vor avea ocazia să învețe principii de game development și game design cu scopul de a-și crea propriile jocuri.

Cursurile vor avea loc în perioada 24 Iunie – 06 Septembrie, în locațiile partenerilor din Cluj-Napoca: Cluj Cowork, Silicon Forest și Scout House. Mai multe detalii se găsesc pe pagina proiectului: https://digitalkidscluj.ro/cursuri-de-vara/

Despre Simplon România

Simplon România este un ONG care are misiunea de a oferi o educație digitală și tehnologică accesibilă tuturor. Începând cu 2014, acesta a devenit un consultant de încredere și partener educațional pentru dezvoltarea de programe personalizate de training și dezvoltare a competențelor digitale și tehnice, pentru toate categoriile de vârstă, cu o experiență vastă la nivel național.

Digital Kids Cluj este un proiect dezvoltat de către Simplon România cu scopul de a explica digitalul pe înțelesul copiilor. Acesta constă în două module a câte  8 – 10 cursuri, care se desfășoară în timpul anului școlar, cu o serie de cursuri speciale pregătite pentru perioada vacanței de vară.