Future Ready – dezvoltăm competențele generațiilor viitoare

Simplon România împreună cu Societe Generale European Business Services lansează proiectul: Future Ready – dezvoltăm competențele generațiilor viitoare. Proiectul este susținut prin programul de finanțare „We Care Together” lansat de Societe Generale European Business Services.

Proiectul se desfășoară la nivel național și este adresat copiilor din mediul rural cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani. Future Ready cuprinde 6 cursuri online prin intermediul cărora copiii își vor dezvolta competențe tehnice și digitale. 

Obiectivul proiectului e ca participanții să-și descopere pasiunile și să dezvolte competențe tehnice și digitale pentru creșterea șanselor acestora de a face față cererilor pieței muncii din viitor.

Cele 6 cursuri vor avea tematici diferite: Communication & collaboration online, Design your idea, Blogging, Web Wizard, Multimedia și Vlogging și Work Experience și vor fi susținute de trainerii Simplon România împreună cu voluntari Societe Generale European Business Services.


Mai multe detalii despre cursuri puteți afla accesând linkul de mai jos:

We Care Together este primul program de finanțare lansat de Societe Generale European Business Services pentru a susține proiectele dezvoltate de către organizații neguvernamentale din România. Obiectivul programului este de a sprijini financiar inițiativele dezvoltate de ONG-uri care au un impact pozitiv în ariile „integrare profesională” și „educație” și care se adresează cu prioritate grupurilor vulnerabile.

Despre Simplon România

Simplon România creează programe educaționale împreună cu partenerii săi: companii, asociații, fundații și instituții publice care susțin dezvoltarea competențelor digitale și tehnice, cu scopul de a pregăti toate categoriile de vârstă, din cele mai diverse medii sociale pentru viitor și transformarea digitală a României. 

Simplon România face parte dintr-un ecosistem internațional de școli care oferă training-uri pentru persoane din categorii dezavantajate, servicii de transformare digitală, evenimente și activități pentru companii care cred în responsabilitatea socială.

Despre Societe Generale European Business Services

Societe Generale European Business Services a fost fondată în 2011 ca centru de servicii pentru grupul Societe Generale. Compania oferă servicii profesionale de înaltă calitate în diverse domenii de activitate pentru entitățile Grupului din întreaga lume: finanțe și contabilitate, achiziții, resurse umane și IT.

Activitatea Societe Generale European Business Services a crescut substanțial în ultimii ani; de la un singur SSC specializat în domeniul Financiar în 2011, compania s-a tranformat într-un centru complex ce oferă o gamă extinsă de servicii: financiare, resurse umane, IT, iar ultima linie de business se concentrează pe susținerea funcțiilor corporate din domeniul operațional, de tipul KYC (Know your Customer) sau back office. SG EBS este un centru de servicii pentru numeroase entități ale Grupului, deservind 35 de țări pentru toate liniile de business majore ale Societe Generale.

În 2016, SG EBS a primit premiul de excelență pentru cea mai rapidă creștere în cadrul Romanian Outsourcing Awards, în 2018 a obținut premiul „SSC Company of the Year” în cadrul Romanian Outsourcing and Share Services Awards Gala, iar în 2019 a obținut premiile „Employer of the Year” și „CSR initiative of the year”, în cadrul Business Service Forum organizat de către Outsourcing Today. În 2020, în cadrul ABSL Awards Gala, a primit premiul 1 Business Leader în categoria CSR, iar în cadrul Romanian CSR Awards, SG EBS a primit locul 3 în categoria Sănătate, cu proiectul BI Elias.