Infografic Future Ready – dezvoltăm competențele generațiilor viitoare

Proiectul Future Ready a fost o aventură digitală în minunata lume a copiilor curioși și creativi, a trainerilor și voluntarilor implicați și plini de energie.

Ne-am adresat copiilor din mediul rural și urban mic cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani. Obiectivul proiectului a fost ca participanții să-și descopere pasiunile și să dezvolte competențe tehnice și digitale pentru creșterea șanselor de a face față cererilor pieței muncii din viitor.

Trainerii Simplon România au dezvoltat curricula cursurilor într-un mod care să mențină ridicată curiozitatea și interesul participanților, să le ofere răspunsuri la întrebări, să îi motiveze să își dorească să afle mai multe.

Voluntarii Societe Generale European Business Services au avut un rol esențial în desfășurarea atelierelor. Un real sprijin, plini de idei inovative, au creat și au menținut o atmosferă relaxată și propice acumulării de informații.

Cei 280 de participanți, din cadrul celor 7 cursuri, au fost însă personajele principale ale acestui proiect.

Ne-am propus să le oferim ateliere creative și de interes, să provocăm imaginația copiilor, să-i determinăm să învețe lucruri noi într-o manieră plăcută, prin joc. Proiectele finale ale participanților ne-au demonstrat că cele peste 56 de ore petrecute pe Zoom alături de ei și-au atins scopul.

Mai jos puteți urmări momente din cadrul fiecărui curs. Dacă una dintre tematici vi se pare de interes și dacă ați dori să aflați mai multe detalii despre domeniul respectiv, vă anunțăm, că în curând, aceste cursuri elaborate de trainerii Simplon România se vor putea găsi online.

Vom reveni curând cu detalii.

Proiectul este susținut prin programul de finanțare „We Care Together” lansat de Societe Generale European Business Services.