Simplon România// Retrospectiva 2022

Schimbările mari se fac cu pași mici

Am început din 2014 să creăm și să implementăm programe de educație digitală care să ajute la dezvoltarea competențelor digitale, tehnice și interpersonale, atât pentru copii cât și pentru adulți, din diverse medii sociale.

În anul care a trecut, am creat și implementat, alături de partenerii noștri, o serie de ateliere și cursuri de educație digitală, financiară și antreprenorială pentru copii și pentru cadre didactice.

Simplon România înseamnă în primul rând pasiune pentru educație, pentru inovație și pentru un viitor mai bun. Dacă îți dorești să faci și tu parte din schimbare, dacă îți dorești să ne dai un strop de putere, te invităm să sprijini activitatea noastră, prin formularul 230!
Formularul 230 este o metodă prin care oricine își poate redirecționa până la 3,5% din impozitul anual sau pentru o perioadă de până la doi ani către un ONG. Poți opta pentru redistribuirea sumei până pe 25 mai 2023!

Tot ce trebui să faci este să completezi formularul de aici și să-l semnezi, moment în care noi suntem anunțați prin email de contribuția ta și ne ocupăm mai departe de depunerea formularului.

Îți mulțumim că ești alături de noi, îți mulțumim pentru încrederea în educație!