Future Ready

dezvoltăm competențele generațiilor viitoare
 
 

Simplon România împreună cu Societe Generale European Business Services lansează proiectul: Future Ready - dezvoltăm competențele generațiilor viitoare. Proiectul este susținut prin programul de finanțare „We Care Together” lansat de Societe Generale European Business Services.

Proiectul se desfășoară la nivel național, în perioada august - septembrie 2020 și este adresat copiilor din mediul rural cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani.

Future Ready cuprinde 6 cursuri online prin intermediul cărora copiii din mediul rural își vor dezvolta competențe tehnice și digitale. Înscrierile se pot face accesând formularul din dreptul fiecărui curs.

 • Communication & Collaboration Online

  (educație media, comunicare în echipă, proiecte colaborative)

  Orice activitate online sau offline, necesită abilități de comunicare și colaborare. Pe parcursul acestui curs, copiii vor învăța și experimenta cum să comunice eficient, cum să lucreze în echipă și să folosească diferite programe și platforme pentru a-și transmite ideile cât mai bine în mediul online.

  Perioada 17 - 21 august
  Mediul rural
  Vârsta 10 - 16 ani
 • Design Your Idea

  (curs de grafică, design si creativitate)

  Știați că e nevoie de doar 5 cercuri și 2 linii pentru a-l crea pe Mickey Mouse? Nu e nevoie de talent, experiență sau cunoștințe tehnice pentru a putea (re)desena personajele preferate. Cursul de design grafic e menit să demonstreze acest lucru. Copiii se vor juca cu forme, culori și texturi, combinate cu puțină tehnologie. În final, se vor putea distra singuri, de la calculatorul personal, așternând pe “hartie digitală” imaginația lor.

  Perioada 24 - 28 august
  Mediul rural
  Vârsta 10 - 16 ani
 • Blogging

  (platforma Wordpress, pagină web, pasiuni)

  Dacă copilul tău e pasionat de scris sau are un hobby pe care ar vrea să-l facă cunoscut lumii, atunci acesta este cursul potrivit pentru el. Copiii vor învăța cum să-și scrie viziunea, părerile și aventurile prin propriul lor BLOG!I

  Perioada 31 august - 4 septembrie
  Mediul rural
  Vârsta 10 - 16 ani
 • Web Wizard

  (HTML/CSS, Javascript, Web Development)

  Dacă copilul tău e pasionat de cum merg lucrurile pe Internet și de elementele care stau de fapt la baza fiecărui website: HTML, CSS și JavaScript, cursul i se va potrivi perfect!

  Perioada 7 - 11 septembrie
  Mediul rural
  Vârsta 10 - 16 ani
 • Multimedia & Vlogging

  (broadcast, editare video, tips & tricks)

  Pe parcursul acestui curs copiii vor descoperi interesanta lume a editării video și vor putea să își folosească imaginația într-un mod distractiv și plăcut. Vor descoperi cum pot să editeze videouri, cum pot să creeze GIF-uri, stop-motion și vloguri.

  Perioada 21 - 25 septembrie
  Mediul rural
  Vârsta 10 - 16 ani
 • Work Experience

  (carieră, CV, oportunități de voluntariat/internship)

  În cadrul acestui curs copiii vor învăța cum să se prezinte mai bine cu ajutorul unui CV și ce înseamnă voluntariatul. În plus trainerii și voluntarii cursului vor discuta despre experiența lor profesională și îi vor provoca pe copii la un dialog despre pasiunile lor.

  Perioada 28 septembrie - 2 octombrie
  Mediul rural
  Vârsta 10 - 16 ani

-

Informații importante

 • Fiecare curs se va desfășura pe parcursul unei săptămâni de luni până joi în intervalul orar 17-19.
 • Cursurile sunt gratuite.
 • Cursurile se adresează exclusiv copiilor din mediul rural cu vârsta cuprinsă între 10 și 16 ani.
 • Fiecare copil poate participa la mai multe cursuri, însă vă rugăm ca la înscriere să verificați data desfășurării lor și să alegeți doar cursurile la care copilul poate cu siguranță să participe. Deoarece locurile sunt limitate, ne dorim să dăm posibilitatea de participare cât mai multor copii.

 

Date de contact

 • Email: contact@simplonromania.org
 • Telefon: 0770.109.537 / 0752.406.227
 • Adresă: Str. Republicii 14
 • Cluj-Napoca, România