IF {code} THEN {fun} la atelierul online #SuperCoders 2023!

 
 
Programează și continuă povestea SuperCoders pe Scratch și înscrie-te în concursul național:

“În adâncurile spațiului cosmic, departe de galaxia noastră, există un portal misterios numit 'Porțile Digitale' care conectează 10 universuri paralele. La fiecare 10.000 de ani, portalul se deschide pentru spațiul cosmic.

Pe KaylonAlianța Planetelor Libere l-a ales pe Coder să exploreze cele 10 universuri avansate cu o misiune clară: să găsească cea mai avansată formă de educație digitală pe care să o aducă pe Terra și să deblocheze superputerile ascunse.

În primul univers, Coder s-a trezit într-o lume populată de versiuni ale personajelor din jocuri. Aici, Mario și Luigi au fondat o academie de programare, iar Pokémonii predau diferite științe cu ajutorul hologramelor și a realității augmentate. În al 2-lea univers, pe planeta Cyberus, locuitorii trăiau și învățau exclusiv în mediul online. Aici, Coder a învățat despre potențialul resurselor digitale și importanța unei rețele sigure și rapide, dar la care lipsea interacțiunea fizică.

Cu fiecare univers explorat, Coder înțelegea mai bine complexitatea și potențialul tehnologiei. Dar avea 10 universuri de explorat și puțin timp la dispoziție. Aventura lui intergalactică abia începuse când …

 
Atelierele #SuperCoders sunt organizate de Orange împreună cu Fundația Orange și Simplon România